Verkkosivut myymään tehokkaasti?

Verkkosivujen tärkein tehtävä on myydä.

Tästä syystä kehitimme oman kaavan verkkosivujen rakentamiseen, joka mahdollistaa sivujen toimivuuden seuraamisen ja myyntioptimoinnin.

Oma myyntiä kehittävä kaavamme

Verkkosivun julkaisu

Sivusto julkaistaan analytiikkatyökalun kanssa, jolloin voimme kerätä analyysiä sivun toimivuudesta.

Ensimmäinen toimivuustarkastus

Kun sivuston julkaisupäivästä on kulunut 3 kuukautta, tarkastamme sivuston toiminnan analytiikkatyökalun avulla ja teemme tarvittaessa muutoksia sivuston toimivuuden parantamiseksi.

Toinen toimivuustarkastus

Viimeinen ja lopullinen analyysi sivuston toimivuudesta toteutetaan 12 kuukauden kohdalla. Lopulliset fiksaukset ja voilá, sivuston toimivuus on huipussaan!

Tärkeimmät verkkosivuominaisuudet

Tärkeimmät verkkosivuominaisuudet

Selkeä ja helppokulkuinen

Selkeä ja visuaalisesti nätti sekä selkeällä navigaatiolla varustettu verkkosivu takaa hyvän käyttökokemuksen.

Toimii saumatta eri kokoisilla näytöillä

Nykyaikana laitteita on monenkokoisia ja -muotoisia – siksi sivuston täytyy toimia yhtä hyvin puhelimella kuin tietokoneella.

Keskittyy oleelliseen

Verkkosivu joka harhailee eikä osaa kertoa tärkeitä asioita ärsyttää vierailijaa eikä voi tarjota hyvää käyttökokemusta.

Mistä verkkosivut koostuvat?

WordPress - alustana joustava

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Myös me luotamme sen tehokkuuteen ja joustavuuteen.

Elementor - loistava graafinen muokkain

Sivuston ulkoasusta vastaa Elementor. Se on helppokäyttöinen ja tehokas, mahdollistaen nopeat muutokset myös rakennusvaiheen jälkeen. Verkkosivujen ostajalle järjestetään koulutus, jonka jälkeen hän osaa muokata sivujen tekstejä ja kuvia itsenäisesti.

SUCURI - turvaa sivuston murroilta

Tärkein sivustolle asennettava lisäosa on turvallisuudesta vastaava Sucuri Security. Tämä lisäosa varmistaa, että kukaan sivuille kuulumaton ei pääse kirjautumaan sisään.

YOast SEO - hakukoneoptimoinnin viisasten kivi

Sivuston hakukoneystävällisyydestä vastaa Yoast SEO -lisäosa. Sen avulla sivustosta on helppo tehdä hakukoneystävällinen, kirjoittaa metatekstejä ja muokata hakukoneulkoasua.

Paketti numero 1

Onepager-verkkosivupaketti

Onepager-verkkosivupaketti on täydellinen pienelle yritykselle, jonka tarjonta on suhteellisen kapeaa.

Tähän pakettiin kuuluu yksisivuinen verkkosivu, 3 sähköpostilaatikkoa ja yhteydenottolomake. Tarpeellisia lisäosia, kuten blogia ja galleriaa voidaan lisäillä tarpeen mukaan, usein ilman lisämaksua.

Paketin verkkosivu rakennetaan WordPress-alustalle. Sivusto toteutetaan mukautumaan kaikille laitteille ja nopeus optimoidaan kuvien osalta keveäksi.

Lisäksi pakettiin kuuluu 2 kappaletta toimivuustarkastuksia, 3kk ja 12kk kohdalla sivun julkaisusta.

Hinta: 449€ + alv 24%

Paketti numero 2

Filling-verkkosivupaketti

Filling-verkkosivupaketti on täydellinen pienelle/keskisuurelle yritykselle, joka haluaa tarjota laajasti tietoa omilla sivuillaan.

Tämä paketti sisältää 3-sivuisen verkkosivun, 5 sähköpostilaatikkoa ja yhteydenottolomakkeen. Tarpeellisia lisäosia, kuten blogia ja galleriaa voidaan lisäillä tarpeen mukaan, usein ilman lisämaksua.

Paketin verkkosivu rakennetaan WordPress-alustalle. Sivusto toteutetaan mukautumaan kaikille laitteille ja nopeus optimoidaan koko sivun osalta keveäksi. Lisäksi sivulle tehdään kevyt hakukoneoptimointi.

Pakettiin kuuluu 2 kappaletta toimivuustarkastuksia, 3kk ja 12kk kohdalla sivun julkaisusta.

Hinta: 799€ + alv 24%

Paketti numero 3

Full cover -verkkosivupaketti

Full Cover -verkkosivupaketti on täydellinen keskisuurelle/suurelle yritykselle, joka tarvitsee kattavan ja laajan sivukokonaisuuden.

Tämä paketti sisältää maksimissaan 8-sivuisen verkkosivun, 10 sähköpostilaatikkoa ja yhteydenottolomakkeet. Lisäosia, kuten blogi, galleriaosio tai varausjärjestelmä voidaan lisäillä tarpeen mukaan.

Paketin verkkosivu rakennetaan WordPress-alustalle. Sivusto toteutetaan mukautumaan kaikille laitteille ja nopeus optimoidaan koko sivun osalta keveäksi. Lisäksi sivulle tehdään hakukoneoptimointi.

Pakettiin kuuluu 2 kappaletta toimivuustarkastuksia, 3kk ja 12kk kohdalla sivun julkaisusta.

 

Hinta: 1199€ + alv 24%

Paketti numero 4

Tarvitsetko Vielä enemmän?

Yritykselle, joka tarvitsee vielä enemmän.

Mikäli tarvitset vielä enemmän, ota yhteyttä ja kysy tarjous. Autamme mielellämme!

Hinta: selviää tarjouspyynnön avulla

Tarvitsetko Täydellisen brändi-ilmeen?

Mikäli tarvitset kokonaisen brändi-ilmeen verkkosivujen kera, tutustu ihmeessä Carefree-täysbrändipakettiimme. Mikäli se ei tarjoa haluamaasi, ota ihmeessä yhteyttä ja katsotaan teille sopiva paketti.